
Την απόκτηση των Καλαφάτη και Μελαδίνη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος ενίσχυσε το κολυμβητικό τμήμα του με τους Μάριο Καλαφάτη και Οδυσσέα Μελαδίνη. Ο Καλαφάτης (15/8/1985), που αποκτήθηκε από τον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, κολυμπάει 1500μ. Ελεύθερο, 5 και 10 χιλιόμετρα. Ο Μελαδίνης (5/4/1990) ανήκε στο Ν.Ο. Καβάλας και ειδικεύεται στα 50 και 100μ. ελεύθερο.
102
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος ενίσχυσε το κολυμβητικό τμήμα του με τους Μάριο Καλαφάτη και Οδυσσέα Μελαδίνη.
Ο Καλαφάτης (15/8/1985), που αποκτήθηκε από τον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, κολυμπάει 1500μ. Ελεύθερο, 5 και 10 χιλιόμετρα. Ο Μελαδίνης (5/4/1990) ανήκε στο Ν.Ο. Καβάλας και ειδικεύεται στα 50 και 100μ. ελεύθερο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον αθλητής του Ολυμπιακού. Προσωπικός μου στόχος είναι η διάκριση στα 5 και 10 χλμ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη και φυσικά θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα πάντα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό» ήταν η δήλωση του Καλαφάτη.
Από την πλευρά του, ο Μελαδίνης τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός και ευχαριστημένος που εκπλήρωσα το όνειρό μου το οποίο ήταν να κολυμπήσω με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας μου.
»Ελπίζω να καταφέρω να διακριθώ με τον Ολυμπιακό και φυσικά να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Ο επόμενος στόχος μου είναι η συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι σίγουρος ότι, ως κολυμβητής του Ολυμπιακού, θα τον πραγματοποιήσω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις


