
Στην Ουκρανία ο Φίλιππος για τους αγώνες της Β φάσης του Τσάλεντζ Καπ
Ο Φίλιππος Βέροιας παίρνει σειρά την Παρασκευή στην εκπροσώπηση του ελληνικού χάντμπολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέχουν στον 2ο όμιλο της Β φάσης του Τσάλεντζ Καπ, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην πόλη Λουχάνσκ της Ουκρανίας, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Βάρνα (9/10, 15:00), την ουκρανική Μπουρεβέστνικ (10/10, 17:00) και την αγγλική Μάντσεστερ (11/10, 11:00).
102
Ο Φίλιππος Βέροιας παίρνει σειρά την Παρασκευή στην εκπροσώπηση του ελληνικού χάντμπολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέχουν στον 2ο όμιλο της Β φάσης του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην πόλη Λουχάνσκ της Ουκρανίας, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Βάρνα (9/10, 15:00), την ουκρανική Μπουρεβέστνικ (10/10, 17:00) και την αγγλική Μάντσεστερ (11/10, 11:00).
Την πρόκριση για την επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτοι και λογικά ο Φίλιππος, μαζί με τους οικοδεσπότες, έχουν τον πρώτο λόγο.
Να σημειωθεί ότι ο πρώτος του ομίλου θα αντιμετωπίσει στην Γ φάση την κροατική Μέτκοβιτς, ενώ ο δεύτερος διασταυρώνεται με τη σουηδική Ισταντς.
Η έτερη ελληνική ομάδα που μετέχει στο Τσάλεντζ Καπ, ο Θερμαϊκός, έχει περάσει απευθείας στη Γ φάση και περιμένει το προσεχές τριήμερο να μάθει τον αντίπαλό του.
Αυτός θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει 2η στον 4ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν οι Μπεράνε (Μαυροβούνιο), Τσίκο Αντεμπόλ (Πορτογαλία), Τίνεκς Πρόλετ (ΠΓΔΜ) και Ολίμπια (Αγγλία).
Συνοπτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10
15:00 Λοκομοτίβ Βάρνα (Βουλγαρία) – Φίλιππος Βέροιας
17:00 Μπουρεβέστνικ (Ουκρανία) – Μάντσεστερ (Αγγλία)
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10
15:00 Μάντσεστερ – Λοκομοτίβ Βάρνα
17:00 Φίλιππος Βέροιας – Μπουρεβέστνικ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10
11:00 Φίλιππος Βέροιας – Μάντσεστερ
13:00 Λοκομοτίβ Βάρνα – Μπουρεβέστνικ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περού: Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές καταγγέλλουν «νοθεία» στις προεδρικές εκλογές
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών
- Καύσιμα: «Κανονικότητα» τα 2 ευρώ – Όνειρο απατηλό η επιστροφή στα προ πολέμου επίπεδα
- Γερμανία: Το Πολεμικό Ναυτικό σχεδιάζει ενδεχόμενη αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Το ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων – Ποιο νησί φιλοξενεί σε εξασέλιδο αφιέρωμα, δημοφιλές βρετανικό περιοδικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα


