
Αποκλεισμός 30 ημερών σε Πάουελ, που έχει εκτίσει την ποινή του
Αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για 30 ημέρες επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Κασίμπ Πάουελ, που φέρεται να τιμωρήθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο Αμερικανός έχει εκτίσει την ποινή του και μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια στη Λάρισα.
26
Αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για 30 ημέρες επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Κασίμπ Πάουελ. Δεν έγινε γνωστό το σκεπτικό της απόφασης, ωστόσο ο φόργουορντ των Τρικάλων φέρεται να τιμωρήθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Δεδομένου ότι η τιμωρία του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ άρχισε να ισχύει, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, από την ημερομηνία λήψης του α δείγματος, το οποίο ο Πάουελ έδωσε στις 26 Αυγούστου, ο Αμερικανός έχει εκτίσει την ποινή του και μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια στη Λάρισα.
Παράλληλα, στον παίκτη επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage φωτογραφίες από την Κρήτη
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του


