Κόντρα στη Σερβία η Εθνική γυναικών του χάντμπολ στα προκριματικά του Euro 2010
Την αισιοδοξία του ότι η Εθνική γυναικών του χάντμπολ έχει μπει στον σωστό δρόμο, εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βελιμίρ Πένιοβιτς, ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 και τους αγώνες με τη Σερβία, την Ισπανία και την Τουρκία. Παρά το γεγονός, ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, η ομάδα ψάχνει τις εμπειρίες και πρέπει να δείξει χαρακτήρα.
102
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής χάντμπολ γυναικών, Βελιμίρ Πένιοβιτς,
έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 και τους αγώνες με τη Σερβία, την Ισπανία και την Τουρκία:
«Ξεκινάμε την Τρίτη στον Ατέρμονα. Δεν θα έχουμε κοντά μας την Παπάζογλου, η οποία έχει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό της. Επίσης δεν θα είναι έτοιμες οι Μπαλάφα, Μαστάκα, Τσακάλου, Στράτου, οι οποίες είχαν τραυματιστεί, ενώ η Λογδανίδου θα κάνει προπόνηση και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί λίγο.
»Το βάρος θα το σηκώσουν επτά κυρίως αθλήτριες. Εμείς πρέπει να παίξουμε επί 60 λεπτά, παρά τις απουσίες, ένα δυνατό και γρήγορο χάντμπολ και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.
»Βέβαια δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, αλλά είναι θετικό το ότι οι παίκτριες έχουν συνειδητοποιήσει στο παιχνίδι τους το σωστό και το λάθος.
»Το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι είναι στην πόλη Ζρένιανιν της Σερβίας, που απέχει 80 χλμ. από το Βελιγράδι σε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο που έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών και θα εγκαινιαστεί για το χάντμπολ με τον αγώνα Σερβία – Ελλάδα.
»Στις 18/10 θα παίξουμε το επόμενο επίσημο με την Ισπανία στην Πάτρα. Πέρα από τις απουσίες αυτές, θα έχουμε και την απουσία τριων νεανίδων, που είναι η Αριάδνη Μασμανίδου, η Μαρία Βασιλειάδου και η Χρύσα Χρονοπούλου, οι οποίες θα αγωνιστούν το Νοέμβριο στη Μεσογειάδα στην Ιταλία και δεν ήταν δυνατό να απουσιάσουν από τις σπουδές τους για δυο 15νθήμερα».
Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία στον Ατέρμονα (6-18/10) είναι: Βαφειάδου Ευρώπη (ΦΣ Αρίων Πτολ/δας), Βασιλειάδου Στέλλα (ΦΣ Αρίων Πτολ/δας), Βασιλειάδου Αθηνά (ΦΣ Αρίων Πτολ/δας), Κόρρα Πανδώρα (ΑΣΕ Ορμή), Καζάκη Παρασκευή (ΑΣΕ Ορμή), Ποιμενίδου Ελένη (ΑΣΕ Ορμή), Καραγεωργα Ευγενία (ΑΣΕ Ορμή), Στρατάκη Αθανασία (Αναγέννηση Βύρωνα), Μυλωνά Ευγενία (Αναγέννηση Βύρωνα), Κούτσικου Βασιλική (Αναγέννηση Βύρωνα), Φωτιάδου Ιωάννα (ΑΣ Αρης Θεσ/κης), Λογδανίδου Μάγδα (ΟΦ Νέα Ιωνία), Παπανικολάου Φραγκούλα (ΟΦ Νέα Ιωνία), Μαυρογεώργη Νικολέτα (ΟΦ Νέα Ιωνία), Ασλανίδου Φωστήρα (Χανιά Ε.Α.Χ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ ο Μόντριτς»
- Εθνική Ελλάδας: Η 11άδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Σουηδία (pic)
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης δεν απάντησε στις καταγγελίες Καραπαπά για τη διαιτησία
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Ένταση στο Μεξικό λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ (vid)
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)






































![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442