
Πρωτιά του Παναθηναϊκού στο τουρνουά της Κρούσεβατς
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπουντούτσνοστ με 84-70 και τερμάτισε πρώτος στο τουρνουά της Κρούσεβατς. Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Σερβία ολοκληρώνονται την Κυριακή με το ματς κόντρα στην Νάπρεντακ.
89
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπουντούτσνοστ με 84-70 και τερμάτισε πρώτος στο τουρνουά της Κρούσεβατς.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασε σε μία άνετη νίκη, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Πέκοβιτς και Μπατίστ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε:
«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό φιλικό παιχνίδι για εμάς. Βέβαια ήταν καλό, δεν ήταν κάτι κακό για εμάς, γιατί θα μας βοηθήσει να μπούμε στα… αληθινά παιχνίδια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από ότι έχω δει μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια. Εχουμε ένα φιλικό ακόμη να δώσουμε πριν επιστρέψουμε και από την Τρίτη θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς. Εχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 44-32, 66-49, 84-70
Παναθηναϊκός: Μπατίστ 18, Σπανός 10, Κόμματος 5, Νίκολας 5, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 4, Πέκοβιτς 25, Καραμαλέγκος 3, Βεργίνης 8, Σερμαντίνι.
Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Σερβία ολοκληρώνονται την Κυριακή με το ματς κόντρα στην Νάπρεντακ. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα μεταβούν στο Βελιγράδι και από εκεί θα επιστρέψουν στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της
- Αργεντινή: Οι μεγάλες ανατροπές που έφεραν την «αλμπισελέστε» στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς


