
«Δεν υπάρχει απόφαση για πώληση του Πόρτο Καρράς, λέει η Τεχνική Ολυμπιακή
«Δεν υπήρξε ούτε υπάρχει απόφαση της διοίκησης του ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή για πώληση του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς», επισημαίνει η διοίκηση του ομίλου σε ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά.
27
Σε διάψευση των φημών για ενδεχόμενη πώληση του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, προχώρησε την Τετάρτη η διοίκηση του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής.
«Δεν υπήρξε ούτε υπάρχει απόφαση της διοίκησης του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή για πώληση του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Η διοίκηση του ομίλου σημειώνει ότι εντείνει τις προσπάθειες αφενός για ολοκλήρωση των επενδυτικών προγραμμάτων και αφετέρου για την πώληση τουριστικών καταλυμάτων στο συγκρότημα.
Τέλος, αναφέρει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρεία πρόθεση δημόσιας πρότασης για την απόκτηση οιουδήποτε ποσοστού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς οι Τούρκοι τουρίστες αλλάζουν το Ανατολικό Αιγαίο
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει προγραμματικό σχέδιο για την ενέργεια την Τρίτη
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Φωτιά στα Σελήνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από δύο περιοχές