Νέες βολές από τον Σάββα Τσιτουρίδη για τον αποκλεισμό του από τις λίστες
Βολές κατά της Ρηγίλλης για τον αποκλεισμό του από τα «καθαρά» ψηφοδέλτια εξαπέλυσε και πάλι ο Σάββας Τσιτουρίδης, μιλώντας σε οπαδούς του στο πολιτικό του γραφείο στο Κιλκίς. Ο βουλευτής είπε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται «χωρίς προστάτες, τζάκια και προπατορικές ασυλίες».
30
Βολές κατά της Ρηγίλλης για τον αποκλεισμό του από τα «καθαρά» ψηφοδέλτια εξαπέλυσε και πάλι ο Σάββας Τσιτουρίδης, μιλώντας σε οπαδούς του στο πολιτικό του γραφείο στο Κιλκίς.
Ο βουλευτής ζήτησε και πάλι εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται «χωρίς προστάτες, τζάκια και προπατορικές ασυλίες, χωρίς υποταγή σε δημοσκόπους αμφιβόλου σκοπιμότητας».
Ο κ. Τσιτουρίδης τόνισε ακόμα ότι την 5η Οκτωβρίου θα είναι παρών και πάλι για τη Νέα Δημοκρατία, «είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους στην Αθήνα είτε όχι».
Ο ίδιος πάντως, κάλεσε τους οπαδούς του να στηρίξουν τη ΝΔ στο νομό Κιλκίς, ώστε η έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία και να μην πάει σε άλλο κόμμα.
Μίλησε χαρακτηριστικά για «δανεισμό της έδρας σε άλλον συναγωνιστή», έως ότου οι πολίτες έχουν και πάλι τη δυνατότητα να τον κρίνουν στις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442