«Όχι» στα αδιέξοδα του δικομματισμού, είπε από την Τρίπολη ο Στ.Παπαθεμελής
Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στ.Παπαθεμελής. Σε ομιλία του στην Τρίπολη, τόνισε: «Δεν μπορεί να συνεχισθούν τα αδιέξοδα που αναπαράγουν ο δικομματισμός και τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα» και ζήτησε την ψήφο των πολιτών, ώστε το κόμμα του να μπει στη Βουλή.
53
Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.
«Δεν μπορεί να συνεχισθούν τα αδιέξοδα που αναπαράγουν ο δικομματισμός και τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα» τόνισε σε ομιλία του στην Τρίπολη, ο κ. Παπαθεμελής.
«Ο λαός πρέπει να δώσει λύσεις με την ψήφο του, στέλνοντας τη Δημοκρατική Αναγέννηση στο Κοινοβούλιο. Η ιστορία μας έχει αποδείξει από το παρελθόν ότι η συμμετοχή μας στην κεντρική πολιτική σκηνή άφησε μόνο έργο και καμία σκιά. Κανείς στην Δημοκρατική Αναγέννηση δεν πλούτισε από την πολιτική του δράση, ενώ η δική μας διαχείριση εξουσίας (νομοθετικές και λοιπές παρεμβάσεις μας, Παιδεία, Αστυνομία, Βορειοελλαδικός χώρος) άντεξε στον χρόνο.
»Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που δεν παζαρεύουμε τα εθνικά μας δίκαια, ούτε στη Μακεδονία, ούτε στη Θράκη, ούτε στην Κύπρο. Ο λαός, επιτέλους, πρέπει να καταλάβει ότι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθεμελής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442