
Αντιτρομοκρατική επιχείρηση με έρευνα σε κατοικίες στη Νέα Υόρκη
Σε κοινή αντιτρομοκρατική έρευνα προέβησαν η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI, η οποία περιλάμβανε και «επιδρομές» σε κατοικίες στην περιοχή Κουίνς. Οι Αρχές θα ενημερώσουν το Κογκρέσο για την έκβαση της έρευνας, κατά την οποία δεν έγιναν συλλήψεις.
106
Σε κοινή αντιτρομοκρατική έρευνα προέβησαν αργά την Κυριακή η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα.
Μέρος της ήταν και εκτέλεση ενταλμάτων έρευνας σε κατοικίες στην περιοχή Κουίνς της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις. Σύμφωνα με μη κατονομαζόμενες πηγές από την αστυνομία, κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν όπλα ή στοιχεία που να δείχνουν ότι μπορεί να επίκειται κάποια επίθεση.
Οι πηγές επέμειναν όμως ότι η απειλή «είναι υπαρκτή». Η απόφαση για την έρευνα προέκυψε μετά από παρακολούθηση υπόπτων.
Οι Αρχές θα ενημερώσουν το Κογκρέσο για την έκβασή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!
- LIVE: Παραγουάη – Γαλλία
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ

