Επί τάπητος οι όροι διεξαγωγής των δύο τηλεμαχιών
43 Για τους όρους διεξαγωγής των δύο τηλεμαχιών εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου θα συζητήσουν σήμερα, Δευτέρα, τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες για το debate μεταξύ του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει ήδη λόγο για «συμφωνία όρων που […]
43
Για τους όρους διεξαγωγής των δύο τηλεμαχιών εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου θα συζητήσουν σήμερα, Δευτέρα, τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες για το debate μεταξύ του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει ήδη λόγο για «συμφωνία όρων που επιτρέπουν τον άμεσο διάλογο, τη συμμετοχή των πολιτών και την αναβάθμιση της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης».
Η Ιπποκράτους αναμένεται να ζητήσει για την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον πρωθυπουργό να μπορεί να απευθυνθεί ο ένας πολιτικός αρχηγός με τον άλλο και να μην γίνονται μονόλογοι. Επίσης, να υπάρχει κοινό στο στούντιο ή και να υποβάλλονται ερωτήσει μέσω Internet.
Το τηλεοπτικό τετ-α-τετ μεταξύ Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου κυριαρχεί στις συζητήσεις των επιτελείων των δύο κομμάτων.
Στελέχη της ΝΔ «ποντάρουν» σε αυτήν την προσωπική τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο πολιτικών αρχηγών, βασιζόμενοι στην επικοινωνιακή ευχέρεια του κ. Καραμανλή, ενώ και στο ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζεται με αυτοπεποίθηση το ενδεχόμενο μίας τέτοιας «τηλεμαχίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442