Για ανεφάρμοστο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ με κόστος 10 δισ. ευρώ μιλά η ΝΔ
Για ανεφάρμοστο πρόγραμμα κόστους πάνω από δέκα δισ. ευρώ σε περίοδο κρίσης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ.Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Γ.Παπανδρέου στη ΔΕΘ. Μιλά για βολικές ασάφειες, μεγάλες αντιφάσεις και εξωπραγματικές προτάσεις εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.
51
Για ανεφάρμοστο πρόγραμμα κόστους πάνω από δέκα δισ. ευρώ σε περίοδο κρίσης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ.Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Γ.Παπανδρέου στη ΔΕΘ. Μιλά για βολικές ασάφειες, μεγάλες αντιφάσεις και εξωπραγματικές προτάσεις εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.
«Χθες και σήμερα ακούσαμε τον υποψήφιο πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου. Πλήρης απογοήτευση. Βολικές ασάφειες. Μεγάλες αντιφάσεις. Εξωπραγματικές προτάσεις. Σ ένα πρόγραμμα 100 ημερών…τριετούς διάρκειας. Πρόγραμμα ανεφάρμοστο που αν γινόταν πράξη θα κόστιζε, σε περίοδο κρίσης, πάνω από 10 δισ. ευρώ» σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Χρήματα που δεν υπάρχουν. Δεν το λένε, δεν το ομολογούν, αλλά θα δανεισθούν. Αν ποτέ γίνουν κυβέρνηση θα δανειστούν πολύ. Αυξάνοντας απερίσκεπτα και το έλλειμμα και τους φόρους. Επιβαρύνοντας τους Έλληνες για πολλές γενιές. Η λογική τους είναι μια. Να πάρουνε την εξουσία και… βλέπουνε. Οι πολίτες δεν θα τους κάνουν τη χάρη» λέει ο Γιώργος Κομουτσάκος.
Ανταπαντώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «η διαφορά ανάμεσα στον πρωθυπουργό το περασμένο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν απλώς συντριπτική».
«Ο πρωθυπουργός φάνηκε αμετανόητος και αναξιόπιστος. Αμετανόητος για τις πολιτικές του που έχουν φέρει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Και αναξιόπιστος, όταν ζητά από τους πολίτες τρίτη ευκαιρία.
»Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ένα πλήρες σχέδιο εξόδου από την κρίση, με χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες ενέργειες. Ένα σχέδιο που στηρίζει το εισόδημα, την απασχόληση, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανοίγει νέους αναπτυξιακούς δρόμους για τη χώρα» σημείωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
«Όσο για τα περί δανεισμού που επικαλείται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, θα συνιστούσα μεγαλύτερη περίσκεψη από το κόμμα που προσέθεσε 100 δις ευρώ στο δημόσιο χρέος τα τελευταία πεντέμισι χρόνια και μόνο φέτος δανείστηκε ήδη είκοσι δις περισσότερα από ό,τι είχε προβλέψει στον προϋπολογισμό. Οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442