
Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας o προπονητής της Σεμένια
Ο προπονητής της Κάστερ Σεμένια, Γουίλφρεντ Ντάνιελς, παραιτήθηκε επειδή δεν είχε πληροφορηθεί για τα γενετικά τεστ που είχε υποβληθεί η αθλήτριά του πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.
89
Ο προπονητής της Κάστερ Σεμένια, Γουίλφρεντ Ντάνιελς, παραιτήθηκε επειδή δεν είχε πληροφορηθεί για τα γενετικά τεστ που είχε υποβληθεί η αθλήτριά του πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας στίβου της Ν. Αφρικής είχαν υποστηρίξει ότι η 18άχρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 800μ. είχε υποβληθεί σε γενετικά τεστ εκτός Ν. Αφρικής.
Ο Ντάνιελς όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The Star του Γιοχάνεσμπουργκ υποστήριξε ότι η αθλήτρια είχε κάνει αυτά τα τεστ τον Ιούλιο στην Ν. Αφρική, ενώ η Σεμένια πίστευε ότι ήταν έλεγχοι αντιντόπινγκ.
Σε άλλες δηλώσεις που έκανε ο Ντάνιελς στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio 702 επισήμανε ότι κανένας δεν της εξήγησε για ποιο λόγο έκανε αυτά τα τεστ, ενώ ζήτησε συγγνώμη επειδή εν αγνοία του ταλαιπωρήθηκε η αθλήτριά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ



