
Πράξη εκδίκησης φαίνεται να ήταν η πυρκαγιά σε γαμήλια τελετή στο Κουβέιτ
Η πρώην σύζυγος του γαμπρού κατηγορείται για τον εμπρησμό που προκάλεσε το θάνατο 44 ατόμων (κυρίως γυναικόπαιδα), κατά τη διάρκεια γαμήλιας γιορτής στο Κουβέιτ. Σύμφωνα με εφημερίδα του εμιράτου, η 23χρονη ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της.
30
Η πρώην σύζυγος του γαμπρού κατηγορείται για τον εμπρησμό που προκάλεσε το θάνατο 44 ατόμων (κυρίως γυναικόπαιδα), κατά τη διάρκεια γαμήλιας γιορτής στο Κουβέιτ.
Σύμφωνα με εφημερίδα του εμιράτου, η 23χρονη ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της, επειδή είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης.
Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου σε μία από τις σκηνές για τους καλεσμένους στο γάμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει
- «Είμαι πολυέξοδη» – Αποθέωση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ταορμίνα για τους Dolce & Gabbana και η επόμενη Μπελούτσι
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok