
Yλοποιούμε το πρόγραμμά μας δεν κάνουμε παροχές, λέει ο Πρ.Παυλόπουλος
Απάντηση στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ «για πολιτική του τριχίλιαρου» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. «Τίποτα δεν είναι προεκλογικό, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας» δήλωσε ο υπουργός, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι «αν δεν ονειρεύεται, λειτουργεί ανεύθυνα».
30
Απάντηση στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ «για πολιτική του τριχίλιαρου» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
«Τίποτα δεν είναι προεκλογικό, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας» τόνισε ο υπουργός, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι «αν δεν ονειρεύεται, λειτουργεί ανεύθυνα».
Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό τέθηκε επί τάπητος το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Όπως ανέφερε ο κ.Παυλόπουλος, το σχέδιο αυτό ύψους 630 εκατ. ευρώ, έχει τέσσερις άξονες: αναβάθμιση διοικητικών υπηρεσιών, ανθρώπινο δυναμικό, πολιτική για την ισότητα και τεχνική υποστήριξη.
Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι υλοποιείται και πρόγραμμα για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς με έργα ύψους 85 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 27 εκατ. έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί.
Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Γράψα.
Οι δηλώσεις του κ. Γράψα
«Η κυβέρνηση υπόσχεται ψίχουλα και αναξιοπρεπή απασχόληση σε φτωχούς και ανέργους και το ΠΑΣΟΚ την κατηγορεί για παροχολογία», τονίζει ο ΣΥΝ και καλεί τους πολίτες να τιμωρήσουν το δικομματική θέατρο του παραλόγου» όταν γίνουν εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαλωθιές με βαρύ οπλισμό από τη Μαφία των Χανίων: Πώς διαφήμιζαν όπλα στα social media
- Eurostat: Πρωταθλητές στη μείωση εισοδήματος, ουραγοί στις επενδύσεις τα ελληνικά νοικοκυριά
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης – Είχαν προηγηθεί εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Ναϊμέγκεν απέκτησε τον Τάντιτς
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για παρατηρητήριο τιμών των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων – «Οργανώνει αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση»
- Ο Έλον Μασκ είναι πρωτοπόρος της ΑΙ, πολύ πλούσιος και πολύ ισχυρός – Πρέπει να τον φοβόμαστε;


