
Το χρυσό μετάλλιο πήραν Τσιμπουκέλης και Καρώνης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420
Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες, πανηγύρισε η ελληνική ιστιοπλοΐα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας, οι Αντώνης Τσιμπουκέλης - Γιώργος Καρώνης ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Σε σύνολο 10 ιστιοδρομιών συγκέντρωσαν 26 βαθμούς και μάλιστα στην τελευταία κούρσα δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν.
102
Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες, πανηγύρισε η ελληνική ιστιοπλοϊα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας οι Αντώνης Τσιμπουκέλης – Γιώργος Καρώνης ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
Σε σύνολο 10 ιστιοδρομιών οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Τ.Κ. συγκέντρωσαν 26 βαθμούς με 2 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες, μια τρίτη, 2 πέμπτες, 1 έβδομη, 1 εικοστή-πέμπτη, ενώ στην τελευταία κούρσα δε χρειάστηκε να αγωνιστούν.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και πέρυσι η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τους Μιχάλη Μηλαίο – Βαγγέλη Μιτάκη.
Το αργυρό μετάλλιο πήραν οι Νεοζηλανδοί Φ. Λάρντις – Φ. Ντράμοντ και το χάλκινο οι Βρετανοί Μπ. Πάλμερ – Κ. Γουίβερ. Οι Τ. Μπακατσιάς – Α. Μπακατσιάς κατέλαβαν την 19η θέση μεταξύ 61 ιστιοπλόων του «χρυσού» στόλου.
Στον αντίστοιχο στόλο των κοριτσιών οι Ν. Παπαγιαννάκου – Σ. Φραγκιαδάκη τερμάτισαν 23ες με 147β.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες της που γεννήθηκαν πρόωρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Τραμπ: «Όμορφος καθαρός άνθρακας» – Πακέτο 700 δισ. στη βιομηχανία ορυκτών
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη





