
Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την απόκτηση των Τάιρελ Μπιγκς και Μιχάλη Τσαϊρέλη
Την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ, Τάιρελ Μπιγκς, γνωστοποίησαν την Παρασκευήτα Τρίκαλα. Ο Αμερικανός γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1986, έχει ύψος 2,03μ., είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ κάτω των 18 ετών και προέρχεται από συνεχή δραστηριότητα την τελευταία τετραετία στο NCAA με το Πίτσμπουργκ. Εξάλλου τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη.
102
Την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ, Τάιρελ Μπιγκς, γνωστοποίησαν την Παρασκευήτα Τρίκαλα.
Ο Αμερικανός γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1986, έχει ύψος 2,03μ., είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ κάτω των 18 ετών και προέρχεται από συνεχή δραστηριότητα την τελευταία τετραετία στο NCAA με το Πίτσμπουργκ.
Χαρακτηρίζεται από το δυναμισμό του, εξαιτίας και του μεγάλου όγκου του (σ.σ. του έχει δοθεί το παρατσούκλι «Baby Shaq»), ενώ, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες των Τρικάλων, χρειάστηκε να… ιδρώσουν πολύ για τον πείσουν να ενταχθεί στην ομάδα τους, καθώς είχε προτάσεις από συγκροτήματα από το Ισραήλ, την Τουρκία και την Κορέα.
Ανακοινώθηκε και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης
Εξάλλου τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο νεαρός φόργουορντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Τρίκαλα. Είναι μία πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και σε κάθε παιχνίδι δημιουργείται μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης γεννήθηκε στις 23/02/1988 και έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε με τον Άρη σε επτά παιχνίδια της Α1.
Η περίοδος 2008-2009 τον βρήκε στην ΑΕΛ με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της Α1. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων. Με την απόκτηση και του Μιχάλη Τσαϊρέλη, μετά τους Σακελλαρίου, Νοέα, ο ΑΣ Τρίκαλα δείχνει ότι στηρίζει έμπρακτα το αύριο του ελληνικού μπάσκετ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ

