
Έμβρυο μολύνθηκε από τον ιό της νέας γρίπης στην Ταϊλάνδη
Από τον ιό της νέας γρίπης προσβλήθηκε ένα αγέννητο βρέφος στην Ταϊλάνδη. Η μητέρα του υποβλήθηκε σε καισαρική τομή στον έβδομο μήνα της κύησης, μόλις διαπιστώθηκε ότι η ίδια είχε μολυνθεί από τη γρίπη Α. Σταθερή η κατάσταση της υγείας του νεογνού.
43
Από τον ιό της νέας γρίπης προσβλήθηκε ένα αγέννητο βρέφος στην Ταϊλάνδη.
Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα το Σάββατο, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν καισαρική στη μητέρα του, στον έβδομο μήνα της κύησης, όταν διαπίστωσαν ότι έπασχε από τη νέα γρίπη.
Ο Δρ. Σουρίγια Κουχάχρατ δήλωσε ότι η κατάσταση του μωρού είναι σταθερή και διευκρίνισε ότι είναι η μοναδική περίπτωση που αγέννητο βρέφος κολλάει την ασθένεια από τη μητέρα του. «Εξετάζουμε το πώς μολύνθηκε» πρόσθεσε.
Η 24χρονη μητέρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ένας άλλος γιατρός ανέφερε, πάντως, ότι στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί τρεις περιπτώσεις που έγκυες γυναίκες μετέδωσαν τον ιό στο μωρό τους.
Μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Ταϊλάνδη είχαν καταγραφεί περισσότερα από 6.700 κρούσματα της νέας γρίπης και 44 θάνατοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια



