
Βασικός μέτοχος σε θέρετρο στο Μαυροβούνιο η Restis Group
Η ναυτιλιακή εταιρία του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη, η Restis Group, απέκτησε ποσοστό και έγινε βασικός μέτοχος στο σημαντικότερο έργο τουριστικής ανάπτυξης του Μαυροβουνίου, το νησί Sveti Stefan.
28
Η ναυτιλιακή εταιρία του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη, η Restis Group, απέκτησε ποσοστό και έγινε βασικός μέτοχος στο σημαντικότερο έργο τουριστικής ανάπτυξης του Μαυροβουνίου, το νησί Sveti Stefan.
Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις στην επαναλειτουργία του θερέτρου, η αλυσίδα ξενοδοχείων boutique Amanresorts στράφηκε στον Ρέστη, προκειμένου να εξασφαλίσει κεφάλαια 30 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του θερέτρου, είπε ο Λίβιο Ράνζα, γενικός διευθυντής του Aman Sveti Stefan.
«Με τον Έλληνα συνεργάτη μας τώρα έχουμε όλα τα έγγραφα για να ξεκινήσουμε και πρέπει να επιλύσουμε μερικά θέματα με την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου», είπε ο Ράνζα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αν πέθαναν 32 Κουβανοί για να προστατέψουν τον Μαδούρο, φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ, λέει ο Ντίας – Κανέλ
- Ισπανία – Αυστρία: O Oϊαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ για την Ισπανία (vid)
- Εντοπίστηκε «διεθνές δίκτυο» ανδρών που νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες – Οκτώ συλλήψεις στη Βρετανία
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρόε παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
