Ανακαλούνται 306 BMW, σειρών 1 και 3, για έλεγχο αερόσακων
Πιθανό πρόβλημα στην καλωδίωση του συστήματος των αερόσακων στέλνει μοντέλα συγκεκριμένης παραγωγής στα συνεργεία για έλεγχο.
Στην εκτέλεση προγράμματος ανάκλησης αυτοκινήτων σειράς 1 και σειράς 3 της BMW προχωρά η ελληνική αντιπροσωπεία των γερμανικών αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή …η ανάκληση αφορά 306 οχήματα, παραγωγής από 23/5/2008 έως 21/07/2008, στα οποία απαιτείται έλεγχος της καλωδίωσης του συστήματος των αερόσακων.
Οι κάτοχοι των οχημάτων θα ειδοποιηθούν εγγράφως από τη BMW Hellas AE, προκειμένου, στην αμέσως επόμενη επίσκεψή τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της BMW, να γίνουν ο ενδεδειγμένος έλεγχος και επισκευή της καλωδίωσης εάν είναι απαραίτητο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW ή με την εταιρεία BMW HELLAS AE. στο τηλέφωνο 210-9118000.
auto.in.gr
- Καιρός: Βουτιά του υδράργυρου τις επόμενες ώρες – Από τον καύσωνα στα έντονα καιρικά φαινόμενα
- ΚΚΕ: Καταγγέλλει την απαλλαγή ΦΠΑ «για πελάτες του ΝΑΤΟ»
- «Marca»: «Μπέρδεμα με την αποχώρηση του Χεζόνια από τη Ρεάλ – Παρακολουθεί την περίπτωση ο Ολυμπιακός»
- Float In Cinema: Η Αίγινα μετατρέπει τη θάλασσα σε θερινό σινεμά
- Κλιματισμό και πολιτισμό προσφέρει η Ρώμη στους πολίτες εναντίον του καύσωνα, με δωρεάν σινεμά
- Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε το κινητό της Γιου Τινγκ – Νέα κατάθεση του συζύγου της