
Επιστρέφουν με δύο χρυσά μετάλλια τα «ελληνικά κουπιά» από το Παγκόσμιο κάτω των 23
Δύο χρυσα μετάλλια, δύο τεταρτες θέσεις, μία έκτη και μία δωδέκατη, είναι ο απολογισμος των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας για αθλητές κατω των 23 ετών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ράτσιτσε της Τσεχίας. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τριανταφυλλιά Καλαμπόκα και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που τερμάτισαν πρώτες στον τελικο του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.
102
Δύο χρυσα μετάλλια, δύο τεταρτες θέσεις, μία έκτη και μία δωδέκατη, είναι ο απολογισμος των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας για αθλητές κατω των 23 ετών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ράτσιτσε της Τσεχίας.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τριανταφυλλιά Καλαμπόκα και Χριστίνα Γιαζιτζίδου (σ.σ. χρυσό μετάλλιο και στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα), που τερμάτισαν πρώτες στον τελικο του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.
Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν και οι Στέργιος Παπαχρήστος – Γιώργος Τζιάλλας στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου.
Παράλληλα, «μια ανάσα» απο το βάθρο έφτασαν, τόσο το διπλό σκιφ με τους Τζανίνη – Δουφλιά, όσο και το διπλό ελαφρύ με τους αδελφούς Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, που τερμάτισαν 4οι στους αντίστοιχους τελικούς.
Στο σκιφ των κοριτσιών, η Κωνσταντίνα Κουρκούμπα κατέλαβε την 6η θέση, ενώ στον «μικρό» τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, ο Αφεντουλης ηταν 6ος και 12ος στην τελική κατάταξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της

