
Επιστρέφει στο κλειστό «Σπύρος Λούης» το Μαρούσι
Στο κλειστό «Σπύρος Λούης» αναμένεται να αγωνίζεται το Μαρούσι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Όσο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθούν όπως και πέρυσι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
26
Στο κλειστό «Σπύρος Λούης» αναμένεται να αγωνίζεται το Μαρούσι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.
Στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Άρης Βωβός και ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδρής με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Σταθούλη, συζητήθηκε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου, την Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας όλων των δεδομένων που μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, το κλειστό του «Σπύρου Λούη».
Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα προηγηθεί η μελέτη και συγκεκριμένα έργα για την αναβάθμιση του παραδοσιακού γηπέδου ώστε να γίνει κατάλληλο να φιλοξενήσει, από την ερχόμενη σεζόν, αγώνες της Α1 και μόνο, αφού είναι δεδομένο ότι το Μαρούσι θα δώσει τα Ευρωπαϊκά ματς στο ΟΑΚΑ.
Η σκέψη αυτή εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλάνο σύνδεσης της ομάδας με την πόλη και τους κατοίκους της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ

