
Με τον Ανδρέα Βγενόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας
Ημίωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία της Ολυμπιακής και η οικονομική κρίση.
38
Ημίωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος.
Σε ερώτηση του κ. Παπούλια για την Ολυμπιακή, κατά την άφιξη του κ. Βγενόπουλου στο προεδρικό γραφείο, ο πρόεδρος της MIG απάντησε ότι «οι προετοιμασίες εξελίσσονται πολύ ικανοποιητικά».
Ερωτηθείς από τον Πρόεδρο για την πορεία των εργασιών στη MIG και την κρίση γενικότερα, τόνισε: «Δουλεύουν όλοι σκληρά σε πολύ δυσμενείς συνθήκες. Η κρίση φαίνεται ότι συνεχίζεται. Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, κυρίως από την Αμερική, που δείχνουν ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρξει κάποια αναστροφή. Δυστυχώς, όμως, αν αυτό επιβεβαιωθεί, δεν θα υπάρξει άμεση επίδραση στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς εξηγήθηκε η παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας του Δημοσίου στους «4» – Σφοδρές αντιδράσεις συγγενών και συνηγόρων
- Φως στο Τούνελ: Κορυφή και ρεκόρ σεζόν την Παρασκευή 24 Απριλίου
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
