
Οι Χιούστον Ρόκετς απέκτησαν τα δικαιώματα του Αντερσεν
Στους Χιούστον Ρόκετς ανήκουν πλέον τα δικαιώματα του Ντέιβιντ Άντερσεν, καθώς οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στα ντραφτ του 2002 (στο Νο 37), τα αντάλλαξαν με τις «ρουκέτες» για μία μελλοντική επιλογή δεύτερου γύρου στα ντραφτ και χρήματα.
26
Στους Χιούστον Ρόκετς ανήκουν πλέον τα δικαιώματα του Ντέιβιντ Άντερσεν, καθώς οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στα ντραφτ του 2002 (στο Νο 37), τα αντάλλαξαν με τις «ρουκέτες» για μία μελλοντική επιλογή δεύτερου γύρου στα ντραφτ και χρήματα. Την ανταλλαγή επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής/αντιπρόεδρος των Χοκς, Ρικ Σαντ.
Ο Αντερσεν, ο οποίος είχε μία εξαιρετική χρονιά με την Μπαρτσελόνα, θα αποτελέσει μία σημαντική λύση στη «λαβωμένη» φροντ λάιν των Ρόκετς, μετά τον τραυματισμό του Γιάο Μινγκ.
Ο γενικός διευθυντής των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, μιλώντας για τον Αυστραλό, είπε: «Ο Άντερσεν ήταν νικητής με όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε στην Ευρώπη. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ο οποίος διαθέτει καλές επιθετικές ικανότητες και μία πολύ καλή επαφή με το σουτ για παίκτη του ύψους του. Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης και μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στα αγωνιστικά σχέδια του Ρικ Έιντελμαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ



