
Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Γλυνιαδάκης
Τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη υποδέχτηκε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής σέντερ συναντήθηκε στο ΣΕΦ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την Εθνική ομάδα, καθώς επίσης με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάνο Μανουσέλη, και τον μάνατζερ των «ερυθρόλευκων», Νίκο Μπουντούρη. Ο Γλυνιαδάκης πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις, ενώ πήρε και πρόγραμμα εκγύμνασης από τον γυμναστή της ομάδας του Πειραιά, Ανδρέα Γκατζούλη.
105
Τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη υποδέχτηκε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής σέντερ συναντήθηκε στο ΣΕΦ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την Εθνική ομάδα, καθώς επίσης με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάνο Μανουσέλη, και τον μάνατζερ των «ερυθρόλευκων», Νίκο Μπουντούρη.
Ο Γλυνιαδάκης πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις, ενώ πήρε και πρόγραμμα εκγύμνασης από τον γυμναστή της ομάδας του Πειραιά, Ανδρέα Γκατζούλη.
Στο μεταξύ συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε τη Δευτέρα στην ΕΟΚ, τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, για την επιτυχία της Εθνικής εφήβων με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.
Αναφορικά με το θέμα παραμονής ή όχι του Τζος Τσίλντρες στην ομάδα του Πειραιά και την Ελλάδα, καμία ενημέρωση δεν έχουν μέχρι στιγμής από τον ίδιο τον Αμερικανό φόργουορντ στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στο Δερβένι με έναν σοβαρά τραυματία – ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή
- Κοινωνικός Τουρισμός: Η… κολλημένη πλατφόρμα οδήγησε σε 24ωρη παράταση των αιτήσεων
- LIVE: Τορίνο – Ίντερ
- Η κίνηση – ματ του Μεντιλίμπαρ την κατάλληλη στιγμή…
- Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τις μπομπονιέρες: Απαντούν μέσω του in στην «απατεώνισσα» – «Ας σταματήσει να παίζει το θύμα!»
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»



