
Γλυνιαδάκης και τυπικά στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια
O Aνδρέας Γλυνιαδάκης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο. «Η ομάδα με ήθελε και μου το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.
- Πρόκριση στην 4άδα του Παγκοσμίου για Έφηβους
- Απίθανη η συμμετοχή του Βασιλόπουλου στο Euro
26
O Aνδρέας Γλυνιαδάκης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και είναι ουσιαστικά η πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών.
Οι όποιες διαφορές είχαν παρουσιαστεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου ξεπεράστηκαν και έτσι ο 28χρονος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους» ύστερα από την επιτυχημένη θητεία του στο Μαρούσι.
Μιλώντας στον επίσημο δικτυακό τόπο του Ολυμπιακού, τόνισε:
«Ήθελα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και θέλω πολύ να βοηθήσω σ&700; αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο Γλυνιαδάκης και συμπλήρωσε: «Η ομάδα με ήθελε και μου το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι στον Ολυμπιακό που έχω συνεργαστεί και με έχουν βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου, η Ευρωλίγκα έπαιξε ρόλο αλλά το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που με προσέγγισαν».
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους; «Δε θέλω κάτι για μένα. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να πετύχει η ομάδα. Να βοηθήσω όσο μπορώ για να γίνει το βήμα παραπάνω. Ήθελα χρόνια να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζει μπάσκετ σ ένα επίπεδο παραπάνω απ ότι έπαιζα ως τώρα. Δεν υπάρχει άγχος. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξέρω ότι μετά από κάθε παιχνίδι θα τα έχω δώσει όλα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη
- Μπομπ Ντίλαν: Ανακοίνωσε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Νέα πρόσκληση για τα Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας στους Δήμους
- Βασίλης Κόκκαλης: Παραιτείται από βουλευτής
- O Γκουαρδιόλα υποστηρίζει… Ελβετία στον τελικό του Μουντιάλ
- Πάρος: Οργή με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα
