Alfa Romeo Milano: Καυτό απόρρητο
Μέσα από τις εγκαταστάσεις της Alfa Romeo διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Milano, αποκαλύπτοντας την τελική μορφή του πολύ-αναμενόμενου αντικαταστάτη της 147.
Στην εποχή μας μια συσκευή κινητού τηλεφώνου και ένας wanna be κατάσκοπος, με ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Alfa Romeo, αρκούν για να φέρουν στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες της πολλά υποσχόμενης Milano.
Όπως όλα δείχνουν, ο φιλόδοξος αντικαταστάτης της σημερινής 147 πρόκειται να ακολουθήσει το σχεδιαστικό παράδειγμα της μικρότερης MiTo, υιοθετώντας -στο μπροστινό κυρίως τμήμα του- στοιχεία από την εμβληματική φιγούρα της 8C Competizione.
Αντίθετα, στο πίσω τμήμα τα παράλληλης διάταξης φωτιστικά σώματα θυμίζουν την 159 ή ακόμα και το Fiat Croma, που ως ένα οικογενειακών προδιαγραφών station wagon δεν κέρδισε την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού στη χώρα μας.
Στο εσωτερικό της μικρομεσαίας Alfa Romeo γνώριμο είναι το σχεδιαστικό μοτίβο του πίνακα οργάνων, ενώ σαφέστατα πιο λιτή -σε σχέση με το παρελθόν- θα είναι η εικόνα της κεντρικής κονσόλας.
Την Alfa Romeo Milano αναμένεται να εξοπλίζει ο -μέχρι σήμερα γνωστός- υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.400 κ.εκ., αποδίδοντας 120 και 160 ίππους, στην ισχυρότερη εκδοχή του.
Τους 200 ίππους θα φτάνει ο turbo κινητήρας των 1,75 λίτρων, που πρόσφατα προστέθηκε στην γκάμα των Lancia και Alfa Romeo.
Μετά και την πρώιμη αποκάλυψή της, η μικρομεσαία Alfa Romeo θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, ενώ μέχρι το τέλος του 2009 θα διατεθεί στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης.
auto.in.gr
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
