
Η Κασούμη 4η στα 25μ. πιστόλι στους Μεσογειακούς Αγώνες
Για άλλη μια φορά η Αγη Κασούμη έδωσε το «παρών» σε μια μεγάλη διοργάνωση και για άλλη μια φορά είχε εξαιρετική παρουσία και εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής έλαβε μέρος στα 25μ. πιστόλι και στον προκριματικό περιορίστηκε στην 12η θέση με 284 βαθμούς. Ομως στον τελικό ήταν εκπληκτική και κατετάγη στην 4η θέση, με 774.4 βαθμούς.
102
Για άλλη μια φορά η Αγη Κασούμη έδωσε το «παρών» σε μια μεγάλη διοργάνωση και για άλλη μια φορά είχε εξαιρετική παρουσία και εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής έλαβε μέρος στα 25μ. πιστόλι και στον προκριματικό περιορίστηκε στην 12η θέση με 284 βαθμούς. Ομως στον τελικό ήταν εκπληκτική και κατετάγη στην 4η θέση, με 774.4 βαθμούς.
Το χρυσό κατέκτησε η Ισπανίδα Σόνια Φράνκετ Καλβέντε με 779.5β., το αργυρό η Γιάσνα Σέκαριτς από τη Σερβία με 776.1β. και το χάλκινο η Ιταλίδα Μικέλα Σούπο με 775.9β.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


