
Μεσιτική – ασφαλιστική εταιρία από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΕΛΤΑ
Τη μεσιτική - ασφαλιστική εταιρεία Ρost Ιnsurance Βrokerage ίδρυσαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ. Η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιείται στον χώρο των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων και βασίζεται στις συνέργειες που προκύπτουν από την προώθηση προϊόντων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από το δίκτυο των ΕΛΤΑ ανά την Ελλάδα.
53
Τη μεσιτική – ασφαλιστική εταιρεία Ρost Ιnsurance Βrokerage ίδρυσαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ. Η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιείται στον χώρο των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων και βασίζεται στις συνέργειες που προκύπτουν από την προώθηση προϊόντων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από το δίκτυο των ΕΛΤΑ ανά την Ελλάδα.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το καταστατικό της νέας εταιρίας υπεγράφη την Πέμπτη από τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελο Φιλιππίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ Σταμάτη Μαύρο.
Ο κ. Φιλιππίδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι με την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου «η Ηellenic Ρostbank θα είναι η κεφαλαιακά επαρκέστερη και ασφαλέστερη τράπεζα στην Ελλάδα με ενισχυμένη την παρουσία του βασικού της μετόχου, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κράτος».
Σημείωσε, δε, ότι η τράπεζα διαθέτει «μία σύγχρονη οργανωτική δομή, με νέο οργανόγραμμα, υλοποιήσαμε έργα εναρμόνισης με το θεσμικό και λειτουργικό πλαίσιο, εισαγάγαμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, πετύχαμε τον ανασχεδιασμό αρμοδιοτήτων και διαδικασιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν

