
Θύματα γαστρεντερίτιδας μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου στην Πεσκάρα
Θύματα τροφικής δηλητηρίασης έπεσαν μέλη της εθνικής ομάδας στίβου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες αισθάνθηκαν αδιαθεσία από το βράδυ της Τετάρτης και, σύμφωνα με τους γιατρούς, προσβλήθηκαν πιθανότατα από γαστρεντερίτιδα.
26
Θύματα τροφικής δηλητηρίασης έπεσαν μέλη της εθνικής ομάδας στίβου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες αισθάνθηκαν αδιαθεσία από το βράδυ της Τετάρτης και, σύμφωνα με τους γιατρούς, προσβλήθηκαν πιθανότατα από γαστρεντερίτιδα.
Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της Μαρίας Καρασταμάτη, της Χρυσής Μωϋσίδου και της Στέλλας Παπαδοπούλου, οι οποίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πεσκάρα.
Βελτιωμένη μετά το μεσημέρι έδειχνε η κατάσταση της Παπαδοπούλου, η οποία δεν αποκλείεται να πάρει τις επόμενες ώρες εξιτήριο. Η Παπαδοπούλου πρόλαβε την Τετάρτη το βράδυ να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στη σφυροβολία, ενώ η Μωσϊδου θα συμμετείχε στον αποψινό τελικό της σφαιροβολίας.
Από την πλευρά της, η Καρασταμάτη, η οποία ήταν 7η στον τελικό των 200 μέτρων, θα συμμετείχε σήμερα στα ημιτελικά των 100μ. και πιθανότατα θα περνούσε στον τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442