
Συντριβή για την Εθνική ανδρών του πόλο από την Κροατία στην Πεσκάρα
Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Εθνική πόλο των ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 14-3 από την Κροατία, στο πλαίσιο του Α ομίλου. Την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη (θεωρητικά) αδύναμη Τουρκία, ενώ την Πέμπτη θα παίξει με την Ισπανία.
102
Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Εθνική πόλο των ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 14-3 από την Κροατία, στο πλαίσιο του Α ομίλου.
Την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη (θεωρητικά) αδύναμη Τουρκία, ενώ την Πέμπτη θα παίξει με την Ισπανία.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-3, 0-6, 2-4.
Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι Παπαδόγκωνας (2) και Μουρίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες
- Ολυμπιακός: Νίκη στη Λεωφόρο για χίλιους λόγους…
- Ουκρανία: Δεκαεξάχρονος νεκρός σε επίθεση στο Τσερνίχιβ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Κλειστά ξανά τα στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές


