
Μπαράζ ένοπλων ληστειών σε Μενίδι, Αγιο Δημήτριο και Αιγάλεω
Τρεις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα την Παρασκευή στην Αττική. «Θύματα» των ένοπλων ληστών έπεσαν ένα σούπερ μάρκετ στο Μενίδι, από όπου άρπαξαν 200.000 ευρώ, ένα υποκατάστημα τραπέζης στον Αγιο Δημήτριο και τα ΕΛΤΑ στη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω.
103
Τρεις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα την Παρασκευή σε Μενίδι, Αγιο Δημήτριο και Αιγάλεω.
Πιο συγκεκριμένα, στις 12:25 το μεσημέρι ένας ένοπλος κουκουλοφόρος ακινητοποίησε υπάλληλο σεκιούριτι την ώρα που εφοδιάζε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρισκόταν μέσα στο σούπερ-μάρκετ «Γαλαξίας» στη λεωφόρο Πάρνηθος στο Μενίδι, άρπαξε 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.
Λίγο αργότερα, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στον Αγιο Δημήτριο, ακινητοποιήσαν υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένα τρίτο άτομο.
Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω, όταν ένας άγνωστος με την απειλή πιστολιού άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ΕΛΤΑ και εξαφανίστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό


