
Αισιοδοξία για Γκιώνη ενόψει Μεσογειακών, προβληματισμός για Φίλη
Πρώτο φαβορί - βάσει της θέσης του στην Παγκόσμια κατάταξη - για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλιίου στο απλό ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα είναι ο Παναγιώτης, γεγονός που αναγνωρίζει και ο ίδιος. «Βάζω στόχο το χρυσό» δηλώνει χαρακτηριστικά. Προβληματισμός για την κατάσταση της Χριστίνας Φίλης.
89
Πρώτο φαβορί – βάσει της θέσης του στην Παγκόσμια κατάταξη – για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλιίου στο απλό ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα είναι ο Παναγιώτης, γεγονός που αναγνωρίζει και ο ίδιος.
«Βάζω στόχο το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο ξέρω ότι το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό, γιατί μετέχουν αρκετοί αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες εκατό θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Με αυτό το δεδομένο θα είναι και πάλι μεγάλη επιτυχία για μένα αν πάρω το ασημένιο ή το χάλκινο μετάλλιο» τόνισε ο Έλληνας αθλητής.
Και συμπλήρωσε:
«Θεωρώ ότι και στο ομαδικό έχουμε πιθανότητες για μετάλλιο. Είμαστε βέβαια, στο τέλος της σεζόν, υπάρχει κούραση, αλλά οφείλουμε να τα δώσουμε όλα και σε αυτή τη διοργάνωση και μετά να ξεκουραστούμε ευχαριστημένοι».
Προβληματισμός επικρατεί για την κατάσταση της Χριστίνας Φίλη η οποία ένοιωσε ενοχλήσεις στον τραυματισμένο δεξιό ώμο της, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Η 30άχρονη πρωταθλήτρια μετέχει κανονικά στην αποστολή, θα αγωνιστεί στο τουρνουά, έστω και εάν δεν είναι στην κατάλληλη κατάσταση, και, όταν επιστρέψει στην Αθήνα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
«Προπονούμαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και δεν είμαι και ψυχολογικά καλά, εφόσον δεν μπορώ να τα δώσω όλα, όμως τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Δεν πάω καλά προετοιμασμένη στους αγώνες, όμως ούτε αγχωμένη είμαι, ούτε κουρασμένη και ίσως βοηθήσει αυτό» δήλωσε χαμογελώντας η Χριστίνα Φίλη.
«Τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού όλες οι ισχυρές ομάδες αγωνίζονται με τις καλύτερες αθλήτριές τους, πάντως δεν υπάρχει αχτύπητος αντίπαλος και ποντάρω στο δυνατό διπλό, που έχουμε με την Κατερίνα (σ.σ.: Ντουλάκη)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
- Νεκρή νεαρή γυναίκα στην Άνω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
- «Νευρίασαν που δεν ήμουν γυμνή»: Η Λίνα Χίντι για το τοξικό κοινό του Game of Thrones



