
Η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής
Το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο την έναρξη του διαλόγου για τις αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Υπό εξέταση οι προτάσεις που έχουν υποβάλει ο Ευ.Βενιζέλος και ο Αλ.Αλαβάνος.
53
Ανοίγει ο διάλογος σχετικά με το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να εξετάσει προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.
Για το ζήτημα, που άνοιξε μετά την υπόθεση Παυλίδη, εισηγήσεις έχουν κάνει εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Ευ.Βενιζέλος και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ.Αλαβάνος.
Τη σύγκληση της Επιτροπής είχαν ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα οι υπουργοί Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλος και Δικαιοσύνης Ν.Δένδιας. Την ανάληψη της σχετικής πρωτοβουλίας είχε εξαγγείλει πριν από τις εκλογές ο πρωθυπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του
- Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που αντιδρούν στον ευρωπαϊκό φόρο άνθρακα στα καύσιμα