
Ο Βασίλης Πολύμερος σημαιοφόρος της Eλλάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες
Ο Βασίλης Πολύμερος θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Ο Βασίλης Πολύμερος θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Ο Έλληνας κωπηλάτης, μαζί με τον Δημήτρη Μιούγιο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2008 στο Πεκίνο.
26
Ο Βασίλης Πολύμερος θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
Ο Έλληνας κωπηλάτης, μαζί με τον Δημήτρη Μιούγιο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο Ολυμπιακούς του 2008, ενώ το 2004, στην Αθήνα, μαζί με τον Νίκο Σκιαθίτη πήρε το χάλκινο μετάλλιο επίσης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.
Στο Σίδνεϊ, μαζί με τον Παναγιώτη Μηλιώτη ήταν 8ος, ενώ το 2001 κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με τους Κουρκουρίκη, Σκιαθίτη και Μηλιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
