
Τη Δευτέρα η απολογία των συλληφθέντων για τον πνιγμό δύο κοριτσιών σε κατασκήνωση
Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο δύο κοριτσιών ηλικίας εννέα ετών από πνιγμό σε πισίνα ιδιωτικής κατασκήνωσης παραθαλάσσιας περιοχής του νομού Λάρισας.
30
Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο δύο κοριτσιών ηλικίας εννέα ετών από πνιγμό σε πισίνα ιδιωτικής κατασκήνωσης παραθαλάσσιας περιοχής του νομού Λάρισας.
Οι τρεις συλληφθέντες -οι δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος της πισίνας- οδηγήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εισαγγελία Λάρισας, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή.
Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Εν τω μεταξύ, από την διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση δεν προέκυψαν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα δύο άτυχα κορίτσια έχασαν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς άλλα παιδιά που βρισκόταν τη μοιραία στιγμή στο χώρο της πισίνας, ο αριθμός των παιδιών που ήταν μέσα στο νερό ήταν μεγάλος και έτσι δεν έγινε άμεσα αντιληπτή η τραγική κατάληξη που είχε το παιχνίδι -όπως όλα δείχνουν- για τα δύο κορίτσια.
Ηιατροδικαστική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των ανηλίκων προήλθε από πνιγμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οδύσσεια – Πόλεμος Ελον Μασκ εναντίον Κρίστοφερ Νόλαν για την Ελένη της Τροίας
- Υποβρύχιο στις Κυκλάδες αντιλήφθηκε παρουσία αλιευτικού σκάφους – Συνεχίζει στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ ’26»
- Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας πυροσβέστη κατά τη διάρκεια άσκησης
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Δήμος Δελφών υποβάλει την πρότασή του για τη Στρατηγική Ολοκληρωμένης Επένδυσης Ορεινών Όγκων
