
Δύο κορίτσια εννέα ετών πνίγηκαν σε πισίνα κατασκήνωσης στη Λάρισα
Σε ένα τραγικό όσο και πρωτοφανές περιστατικό, δύο 9χρονα κοριτσάκια πνίγηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε πισίνα ιδιωτικής κατασκήνωσης στο νομό Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και διενεργείται προανάκριση από τις Αρχές.
95
Δύο 9χρονα κοριτσάκια πνίγηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε πισίνα ιδιωτικής κατασκήνωσης στο νομό Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η κατασκήνωση βρίσκεται στα παράλια του Νομού Λάρισας, στην περιοχή Βελίκα, και την Παρασκευή ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας της.
Στα δύο παιδιά θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.
Οι δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος της πισίνας συνελήφθησαν ενώ διενεργείται προανάκριση από τις Αρχές καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκαν τα κορίτσια είναι για την ώρα άγνωστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό
- Η αντιπρόεδρος της Αργεντινής ανεβάζει την… ένταση πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία: «Φρένο στους εισβολείς» (pic)
- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τους φονικούς καύσωνες;



