
Αποκαταστάθηκε ο χώρος γύρω από τη Φοιτητική Εστία Αθηνών
Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών. Το συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας, εκτός από φοιτητική στέγη, αποτελεί και έναν από τους μικρούς «πνεύμονες πρασίνου» στο κέντρο της πρωτεύουσας.
106
Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου στη Φοιτητική Εστία Αθηνών, με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων και με τη βοήθεια των φοιτητών που στεγάζονται σε αυτή. Το συγκρότημα, στον αριθμό 279 της Οδού Πατησίων, στεγάζει αρκετούς φοιτητές των πανεπιστημίων της Αθήνας.
Οι εργασίες περιλάμβαναν τη συνολική αποκατάσταση του χώρου γύρω από την Εστία, την ανάπλαση του χώρου πρασίνου μπροστά από την είσοδο και τη δημιουργία ειδικών θέσεων στάθμευσης για δίκυκλα. Το συγκρότημα, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί ως μικρός πνεύμονας πρασίνου, είναι πια εξ ολοκλήρου προσβάσιμος σε φοιτητές και περίοικους.
Την Τρίτη το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, και ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, Κωνσταντίνος Πάσχος, επισκέφθηκαν το συγκρότημα, και συναντήθηκαν με ομάδα φοιτητών που είχαν βοηθήσει στον καθαρισμό και την ανάπλαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μπαρτζώκας για Final-4: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πάντα υπάρχει πίεση»
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας – Τι αναφέρει στην επιστολή του
- Καλλιθέα: Στη φυλακή ο 58χρονος που πυροβόλησε με ούζι μέσα σε μπαρ στην Καλλιθέα
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους που σκότωσαν και πέταξαν 54χρονο στον Λουδία
- Πειραιάς: Φορτίο μαμούθ με 46 κιλά κοκαΐνη κατέσχεσαν οι Αρχές στο λιμάνι
- Η Γη περνάει μέσα από συντρίμμια αρχαίου σουπερνόβα – Τα ίχνη του βρέθηκαν στην Ανταρκτική

