
Ισοπαλία (9-9) για την Εθνική πόλο ανδρών απέναντι στη Σερβία
Με ισοπαλία συνέχισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά της Μόσχας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την «οικοδέσποινα» Ρωσία με 11-8, αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλο 9-9 με τη Σερβία. Το γκολ της ισοφάρισης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Βαγγέλης Δελακάς 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.
105
Με ισοπαλία συνέχισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά της Μόσχας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την «οικοδέσποινα» Ρωσία με 11-8, αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλο 9-9 με τη Σερβία.
Το γκολ της ισοφάρισης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Βαγγέλης Δελακάς 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.
Η ομάδα του Τάσου Δούμπα ολοκληρώνει την Κυριακή τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, όταν θα αναμετρηθεί με τη Ρουμανία στις 9:30 το πρωί. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι της διοργάνωσης: Ρουμανία-Ρωσία 12-8.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Δούμπας τόνισε:
«Παρουσιαστήκαμε ελαφρώς καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία, αλλά και πάλι θα πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Πλέον υπάρχει και κόπωση, που αρχίζει και βγαίνει σε κάποιους παίκτες, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό και η ομάδα προέρχεται και από την προετοιμασία με το Μαυροβούνιο».
Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 3-4, 2-1.
Ελλάδα: Κολόμβος 2, Μιράλης, Παπαδόγκωνας, Κόχειλας, Δελακάς, Ελμισιάν, Μουρίκης, Γούνας.
Σερβία: Τσουκ 2, Πόποβιτς 2, Κάλινιτς 2, Βαπένσκι, Σάπολιτς, Ράκοβ.
Η βαθμολογία: 1) Ρουμανία 4, 2) Ρωσία 2, 3) Ελλάδα 1, 4) Σερβία 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημοσκόπηση: Το 41% φοβάται νέα θητεία Μητσοτάκη – Η ΕΛΑΣ δεύτερο κόμμα, με μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ
- Αίγινα: Τουριστικό σκάφος με 21 επιβάτες προσάραξε σε νησίδα
- Κρήτη: Φυλάκιση και πρόστιμο 33.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου που το βασάνισε μέχρι θανάτου
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προανήγγειλε μεταγραφική βόμβα 150 εκατ. ευρώ!
- Πέντε πρόσωπα της Intellexa που δεν εξετάστηκαν ποτέ για τις υποκλοπές στο επίκεντρο της αίτησης ανάσυρσης
- Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου





