
Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο κολύμβησης
Εννέα αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από 18 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Γρηγοριάδης, Αλυφαντής και Εξάρχου, ξεχωρίζουν από τους συνολικά ενιά άνδρες και γυναίκες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.
102
Εννέα αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από 18 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ πρόκειται για τους Αρη Γρηγοριάδη, Ρωμανό Αλυφαντή, Απόστολο Τσαγκαράκη, Αγγελική Εξάρχου, Ανδρέα Ζήσιμο, Στέφανο Δημητριάδη, Δημήτρη Χασιώτη, Δημήτρη Ξυνάδα και Μαρία – Γεωργία Μιχαλάκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Θρίαμβος με δύο χρυσά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ


