89

Μολονότι τα σενάρια περί αποχωρήσεων από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αυξάνονται και πληθύνονται, ο Κώστας Φλεβαράκης παραμένει σταθερός στη θέση του, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ η συνεργασία τους θα εξακολουθήσει να ισχύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσει τα όσα ανεγράφησαν σε μερίδα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία επίκειται η έκδοση «διαζυγίου» της ομάδας με τον προπονητή μας Κώστα Φλεβαράκη και τον μάνατζερ Χρήστο Τσέκο. Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βεβαιότητα ότι η πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όσο κι αν ενοχλεί ορισμένους που βρίσκονται εκτός των «κιτρινόμαυρων τειχών.

» Τα νέα πλάνα και σχέδια, άλλωστε, έχουν αρχίσει να καταστρώνονται από την μέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική και έτοιμη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Η τηλεφωνική επικοινωνία, τόσο του Κώστα Φλεβαράκη, όσο και του Χρήστου Τσέκου, με τα μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι συνεχής και αδιάλειπτη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr