
Την ανησυχία του για κατάσταση στη χώρα μετέφερε στον Κ.Παπούλια το προεδρείο της ΟΚΕ
«Τα πράγματα δυστυχώς πάνε από το κακό στο χειρότερο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΚΕ Χρ.Πολυζωγόπουλος μετά τη συνάντηση του προεδρείου με τον Κ.Παπούλια. Ο κ. Πολυζωγόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση στην οικονομία, αλλά και σε επίπεδο θεσμών.
30
«Τα πράγματα δυστυχώς πάνε από το κακό στο χειρότερο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΚΕ Χρ.Πολυζωγόπουλος μετά τη συνάντηση του προεδρείου με τον Κ.Παπούλια.
Ο κ. Πολυζωγόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση στην οικονομία, στην κοινωνία, αλλά και για τη λειτουργία των θεσμών.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε νέα βάση με τομές, αλλά και με οδηγό τη συμφωνία όλων των κοινωνικών εταίρων που παρουσίασε ο ΟΚΕ.
«Θα επανάλθουμε δριμύτεροι μετά τις εκλογές. Ίσως οι συνθήκες να είναι καλύτερες τότε» είπε.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή αναπτύσσει χρήσιμο διάλογο και μένει να φανούν στην πράξη τα αποτελέσματά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι Αύγουστο και Σεπτέμβριο
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)


