
Παραιτήθηκε ο Στέλιος Μανωλάς από την ΑΕΚ
Την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, γνωστοποίησε ο Στέλιος Μανωλάς στους ποδοσφαιριστές, στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς που έγινε σήμερα, Δευτέρα. Ο Μανωλάς αναμένεται με γραπτή δήλωση να ανακοινώσει την απόφαση του και στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Θανόπουλο.
-Σύσκεψη πριν από τη συνέντευξη Τύπου
26
Την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, γνωστοποίησε ο Στέλιος Μανωλάς στους ποδοσφαιριστές, στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς που έγινε σήμερα, Δευτέρα.
Ο Μανωλάς αναμένεται με γραπτή δήλωση να ανακοινώσει την απόφαση του και στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Θανόπουλο.
Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ο Σερβοέλληνας τεχνικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν δεν του δοθούν τα εχέγγυα που έχει ζητήσει για να συνεχίσει το έργο του.
Ο 61χρονος προπονητής θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση το βράδυ και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα πει με τους μετόχους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιόλιος: «Η ευθύνη για την εικόνα της Εθνικής βαραίνει την ΕΟΚ και εμένα προσωπικά»
- Κρήτη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την αιτία θανάτου της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη
- Αλλάζει πίστα το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά την κίνηση Σαμαρά – Νέα δεδομένα (και) στην δικαστική αντιμετώπιση των «ιδιωτών»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ βάζει «υπογραφή» με το ποδόσφαιρο του
- Ιράν: Εκατομμύρια στους δρόμους για την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ – Συνθήματα κατά Τραμπ και Νετανιάχου
- Καναδάς: Εκτροχιασμός τρένου στο Μόντρεαλ – Μεγάλες ζημιές, διακοπές ρεύματος και εκκενώσεις κατοικιών

