Προβάδισμα για Τσούκαλη και Υφαντίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων
Ο Ανδρέας Τσούκαλης του ΓΣ Κηφισιάς στο δέκαθλο ανδρών και η Σοφία Υφαντίδου του Φίλιππου Βέροιας στο έπταθλο γυναικών προηγούνται στη βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων μετά την διεξαγωγή των αγωνισμάτων της 1η ημέρας στο βοηθητικό στάδιο Κ2 του ΟΑΚΑ.
66
Ο Ανδρέας Τσούκαλης του ΓΣ Κηφισιάς στο δέκαθλο ανδρών και η Σοφία Υφαντίδου του Φίλιππου Βέροιας στο έπταθλο γυναικών προηγούνται στη βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων μετά την διεξαγωγή των αγωνισμάτων της 1η ημέρας στο βοηθητικό στάδιο Κ2 του ΟΑΚΑ.
Ο Τσούκαλης μετά από 5 αγωνίσματα έχει συγκεντρώσει 3.809 βαθμούς, έναντι 3.629β του Κώστα Καραμουσαλή (ΟΣΦΠ), 3.610 του Νίκου Φιλανδαρακη (ΕΑΡ), 3.544 του Παναγιώτη Μαυρουδάκη (ΟΦΚΑ Σερρών), 3.476 του Σάβα Σάββα (Πανιώνιος) και 3.437 του Σταύρου Παπαδόπουλου (ΟΦΚΑ Σερρών).
Η Υφαντίδου μετά από 4 αγωνίσματα έχει συγκεντρώσει 3.174 βαθμούς, έναντι 2.907 της Ειρήνης Δανιήλ (ΠΓΣ), 2.799 της Σοφίας Γεροκώστα (Ομ.Πρ. Θεσσαλονίκης), 2.776 της Ευθυμίας Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) και 2.537 της Αργυρώς Τσιριγκούλη (Αναγέννηση Λαμίας).
Στους Νέους Ανδρες μετά από 5 αγωνίσματα, προηγείται ο Σάββας Σάββα (Πανιώνιος) με 3.476 βαθμούς, έναντι 3.410 του Βασίλη Μπαρέκα (ΑΓΣ Ιωαννίνων) και 3.245 του Χρήστου Χριστοφόρου (ΓΕ Μεσσαράς).
Στις Νέες γυναίκες μετά από 4 αγωνίσματα προηγείται με 2.776 βαθμούς η Ευθυμία Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), έναντι 2.532 της Βασιλικής Μπαρδάκη (ΑΣ Κραταιός) και 2.426 της Δήμητρας Μασλίγκα (ΓΣ Εδεσσας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442