
Η ΚΑΕ ΑΕΚ κέρδισε χρόνο από την ΕΕΑ για να βρει λύσεις
Μικρή ανάσα πήρε η ΑΕΚ καθώς έγινε δεκτό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το αίτημά της για 15νθήμερη αναβολή - μέχρι τις 12 Ιουνίου - προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για να βρει κάποιες συμβιβαστικές λύσεις.
89
Μικρή ανάσα πήρε η ΑΕΚ καθώς έγινε δεκτό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το αίτημά της για 15νθήμερη αναβολή – μέχρι τις 12 Ιουνίου – προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για να βρει κάποιες συμβιβαστικές λύσεις.
Η κατάσταση δυσκόλεψε για την «Ένωση» όταν τα τηλεοπτικά έσοδα δεσμεύτηκαν από τον Νίκο Χατζή. Παράλληλα, η ΑΕΚ οφείλει να ξεπληρώσει χρέη προς τους Κουτλουάι, Χάμινγκ, Πέρκοβιτς, Χάτζατζ, Κόμματο, Παντελιάδη αλλά και τον νυν συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Κολοσσό Ρόδου, Κώστα Κώτση.
Στην ΕΕΑ παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΑΕΚ ο πρόεδρος της, Μπάμπης Καραμανλής, η νομική της σύμβουλος, Λία Μάντη και ο πληρεξούσιος του Γιάνννη Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- H επιτυχία του «The Big Bang Theory» έκανε τον Τζιμ Πάρσονς να νιώθει άθλια
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ


