GP Μονακό 2009: Οι J. Button και K. Raikkonen στην κορυφή!
Ο Αγγλος της Brawn κέρδισε την 4η φετινή του pole, μπροστά από έναν Kimi από τα παλιά! Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από το Μονακό.
Την 4η φετινή του pole position εξασφάλισε στο Μονακό ο Jenson Button (Brawn-Mercedes), αλλά η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η επιστροφή της Ferrari σε ρόλο πρωταγωνιστικό, καθώς ο Kimi Raikkonen θα παραταχθεί δίπλα στον Αγγλο στην πρώτη σειρά της εκκίνησης!
Ο J. Button αντιμετώπιζε προβλήματα σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών κατάταξης στο πριγκιπάτο και ανέβηκε στην κορυφή μόλις στο τέλος της τρίτης περιόδου. Απομένει να δούμε τα φορτία καυσίμου για να διαπιστωθεί η αληθινή δυναμική καθενός – αλλά η ταχύτητα της Ferrari δείχνει πραγματική, καθώς ο Kimi σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο (!) στη δεύτερη περίοδο (όταν όλοι αγωνίζονται με άδεια ρεζερβουάρ), ενώ στην τρίτη έχασε την pole για 0,025!
Επίσης στη δεύτερη περίοδο, τον δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Heikki Kovalainen, επιβεβαιώνοντας ότι στο Μονακό η McLaren δείχνει αναγεννημένη. Πιθανώς ο Lewis Hamilton να βρισκόταν στη μάχη της pole αν δεν κατέληγε στη μπαριέρα στην πρώτη περίοδο, έπειτα από οδηγικό του λάθος που κατέστρεψε την πίσω αριστερή ανάρτηση της ΜΡ4/24 και έβαλε πρόωρο τέλος στην προσπάθειά του, αφήνοντάς τον 16ο.
Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης ια παραταχθούν οι Rubens Barrichello (Brawn-Mercedes) και Sebastian Vettel (RBR-Renault) και στην τρίτη σειρά οι Felipe Massa (Ferrari) και Nico Rosberg (Williams-Toyota).
Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και δείτε αναλυτικά τη σειρά εκκίνησης του GP Μονακό και τις φωτογραφίες από το πριγκιπάτο.
auto.in.gr
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
- Ταχεία μεταβολή στις θερμοκρασίες στον Ειρηνικό κάνει πιο πιθανό ένα «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- «Μια ανάσα από νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους»
- ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον Ιούνιο, μειώσεις έως το 2027 – Η έρευνα του Bloomberg
- Φάμελλος: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη 1,5 εκατ. Αρμενίων, θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από την Τουρκία