
Συνεχίζεται η Β φάση των πλέι οφ με τα φαβορί αν έχουν τον πρώτο λόγο
Διεξάγονται το Σάββατο οι δεύτερες αναμετρήσεις για τη Β φάση των πλέι οφ στην Α1 πόλο των ανδρών. Χρονικά προηγείται ο αγώνας της Χίου με τον Παναθηναϊκό στο Ιωνικό κολυμβητήριο για τις θέσεις 5-6, όπου οι «πράσινοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά.
26
Διεξάγονται το Σάββατο οι δεύτερες αναμετρήσεις για τη Β φάση των πλέι οφ στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Χρονικά προηγείται ο αγώνας της Χίου με τον Παναθηναϊκό στο Ιωνικό κολυμβητήριο για τις θέσεις 5-6, όπου οι «πράσινοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά.
Εφόσον το συγκρότημα του Ντράγκαν Άντριτς «ζευγαρώσει» αύριο τις επιτυχίες του επί του ΝΟΧ, θα κατακτήσει την πέμπτη θέση, η οποία δίνει το τελευταίο «εισιτήριο» για το LEN Trophy. Εάν, όμως, οι νησιώτες κάνουν το 1-1, η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των αγώνων για τις θέσεις 1-4, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αναμετράται στην Πάτρα με τη ΝΕΠ και θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη σειρά με τους Αχαιούς, προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο εντός των συνόρων και να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Αυτός είναι ο στόχος και του Πανιωνίου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη. Εφόσον, όμως, οι γηπεδούχοι επικρατήσουν στις αυριανές αναμετρήσεις, η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτους αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν τη Δευτέρα.
Το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΪΟΥ
ΘΕΣΕΙΣ 1-4
Κολ. Βουλιαγμένης 19:00 Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)
Κολ. «Αντ. Πεπανός» 19:00 ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός (Σταυρόπουλος, Δαμιανάκης)
ΘΕΣΕΙΣ 5-6
Κολ. Ιωνικό 18:00 Χίος-Παναθηναϊκός (Αργυρός, Σταυρίδης)
Αν χρειαστούν τρίτοι αγώνες, αυτοί θα διεξαχθούν τη Δευτέρα. Το πρόγραμμα:
ΘΕΣΕΙΣ 1-4
Κολ. Εθν. Πειραιά 18:00 Ολυμπιακός-ΝΕ Πατρών
Κολ. Ν. Σμύρνης 20:00 Πανιώνιος-Βουλιαγμένη
ΘΕΣΕΙΣ 5-6
Κολ. ΟΑΚΑ 16:30 Παναθηναϊκός-Χίος
Οι αγώνες της Γ΄ φάσης (θέσεις 1-2 και 3-4) θα διεξαχθούν στις 27, 29, 31 Μαϊου, 2* και 4 Ιουνίου*.
* Αν χρειαστεί
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων



