
Την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο» έπιασε ένας Βρετανός
Ο 34χρονος Βρετανός Μπεν Σάουθολ είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο», θέση για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.
43
Ο 34χρονος Βρετανός Μπεν Σάουθολ είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο», θέση για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.
Ο Σάουθολ καλείται τώρα -και για τους επόμενους έξι μήνες- να αναλάβει το δύσκολο έργο του επιστάτη στο νησί Χάμιλτον της Αυστραλίας, έναντι 105.000 δολαρίων.
Πρέπει δηλαδή να κάνει ηλιοθεραπεία και ιστιοπλοΐα, να εξερευνά τις υπέροχες παραλίες, να ταΐζει σπάνια είδη ψαριών, αλλά πάνω από όλα για να δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο και υλικό video ώστε προσελκύσει τουρίστες στο νησί.
Ο 34χρονος εργαζόταν σε οργάνωση αρωγής και κέρδισε τους άλλους 15 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από 34.000 υποψηφίους.
Το νησί Χάμιλτον είναι κοραλλιογενές και βρίσκεται ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ.
Η απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού του Κουίνσλαντ να προκηρύξει διαγωνισμό για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο» προκάλεσε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη.
Στόχος του Οργανισμού είναι να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία της περιοχής στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβίαση της εκεχειρίας
- Μικ Τζάγκερ: Τι λέει για τη συνεργασία των Rolling Stones με τον Ρόμπερτ Σμιθ
- Μισιρλή στο «in»: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού»
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα


