Στο κόλπο των πλέι οφ μπήκαν και πάλι οι Τζαζ με νίκη επί των Λέικερς
Nίκη στο φινάλε για τους Τζαζ επί των Λέικερς με 88-86 στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Το «χρυσό» καλάθι ήλθε από τον Ντερόν Ουίλιαμς μόλις 2.2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Η ομάδα της Γιούτα μείωσε τη σειρά των αγώνων σε 2-1 και τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί εκ νέου την έδρα της.
Nίκη στο φινάλε για τους Τζαζ επί των Λέικερς με 88-86 στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Το «χρυσό» καλάθι ήλθε από τον Ντερόν Ουίλιαμς μόλις 2.2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Η ομάδα της Γιούτα μείωσε τη σειρά των αγώνων σε 2-1 και τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί εκ νέου την έδρα της για να κάνει το 2-2.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Κάρλος Μπούζερ με 23 πόντους και 22 ριμπάουντ που αποτελούν ρεκόρ σε αγώνα πλέι οφ.
Νίκη για τους Σέλτικς στο Σικάγο και προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των αγώνων, όπως και για τους Μάβερικς μέσα στο Ντάλας με 88-67 κόντρα στους Σπερς.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις