Αναδιάρθρωση στο ΥΠΕΧΩΔΕ με φόντο τη δημιουργία υπουργείου Περιβάλλοντος
Αρχισε η αναδιάρθρωση του ΥΠΕΧΩΔΕ γεγονός που μαρτυρά την πρόθεση για υλοποίηση της εξαγγελίας Γ.Σουφλιά περί δημιουργίας χωριστού υπουργείου Περιβάλλοντος. Δύο τμήματα αναβαθμίζονται σε Διευθύνσεις, ώστε να αποτελέσουν τον κορμό του νέου υπουργείου.
30
Αρχισε η αναδιάρθρωση του ΥΠΕΧΩΔΕ γεγονός που μαρτυρά την πρόθεση για υλοποίηση της εξαγγελίας Γ.Σουφλιά περί δημιουργίας χωριστούυπουργείου Περιβάλλοντος.
Δύο τμήματα αναβαθμίζονται σε Διευθύνσεις, ώστε να αποτελέσουν τον κορμό του νέου υπουργείου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός Γιώργος Σουφλιάς υπέγραψε ήδη το Προεδρικό Διάταγμα για τη σύσταση των δύο νέων Διευθύνσεων Φύσης-Βιοποικιλότητας και Αρχιτεκτονικής-Κληρονομίας.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η στελέχωση των δύο Διευθύνσεων θα γίνει με εξειδικευμένο προσωπικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
- Easter Holiday Pay Rules in Greece Explained
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442