Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύουμε… στην Κέρκυρα
Λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση του βιβλίου «Έρωτας σαν βροχή» της Λένας Μαντά, από την οποία θα αναδειχθεί ένας νικητής/νικήτρια που θα κερδίσει ένα τριήμερο στην Κέρκυρα για δύο άτομα, με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων (δύο διανυκτερεύσεις), πρωινό και ημιδιατροφή, καθώς και αεροπορικά εισιτήρια, όλα τα έξοδα καλυμμένα. Το τριήμερο θα πρέπει να «εξαργυρωθεί» […]
Για να συμμετέχετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail με θέμα «ΚΛΗΡΩΣΗ/ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ» στο info@psichogios.gr ή sms (χρέωση κανονικού μηνύματος) στο 6955 805192, ή fax στο 210 2819550, ή επιστολή στα γραφεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα προσωπικά στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΠΟΛΗ, Τ.Κ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ), καθώς και ημερομηνία γέννησης.
Έγκυρη θεωρείται μόνο μία συμμετοχή ανά αναγνώστη ή αναγνώστρια, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, εφόσον έχουν περιληφθεί τα πλήρη στοιχεία του/της και εφόσον έχει υποβληθεί μέχρι 31/08/2009.
Η αγορά του ομώνυμου βιβλίου δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.
Η κλήρωση των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα γίνει στα γραφεία των Εκδόσεων, Τατοΐου 121 & Σπύρου Μερκούρη 1, στη Μεταμόρφωση Αττικής, παρουσία της συμβολαιογράφου Αθηνών Κωνσταντίνας Παπακωστοπούλου, μέσα στο πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου 2009 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί γραπτώς, ενώ το όνομά του θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων www.psichogios.gr στην ενότητα «Κληρώσεις και Διαγωνισμοί».
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και οι συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών, καθώς και της συγγραφέως.
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα
- Ιράν: Πάνω από 26.000.000 πολίτες έχουν προσφερθεί για εθελοντική στράτευση
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες

